Back
0
Beíratkozott tanuló
0
Levizsgázott tanuló

Köszönjük érdeklődésed!

Személyre szabott felnőttképzési programjaink arra lettek tervezve, hogy mindenki megtalálja a hozzá illő lehetőséget és sikeressé váljon a munkaerőpiacon. Alapítónk, Somogyi Imre, favágók képzésével indította el a családi vállalkozást, amely ma már az FELK Szakmai Képző Központ néven országszerte ismert oktatási intézménnyé nőtte ki magát.

Minden évben az ország egyik leglátogatottabb aranykalászos gazda tanfolyamát szervezzük, és büszkék vagyunk a diákjainktól érkező számos pozitív visszajelzésre, amely motivál minket, hogy tovább fejlesszük képzéseinket. A FELK Szakmai Képző Központot azért hoztuk létre, hogy modern és friss szakmai programokat kínáljunk, amelyek valós esélyt adnak tanulóinknak sikeres karrier elérésére.

A család fiatalabb generációját, Pálfy Évit és Pálfy Attilát képviseljük a képzőközpont vezetésében, ahol hozzáértő oktatókkal, korszerű tananyagokkal és rugalmas tanulási lehetőségekkel várjuk a jelentkezőket. A “Felk” nevet azért választottuk, mert célunk, hogy minden tanulónkat felkészítsünk: akár a szakmai életre, akár további tanulmányokra.

Csatlakozz hozzánk, és tapasztald meg magad is, miért vagyunk az első választás mindenki számára, aki elkötelezetten törekszik a fejlődés és a siker felé. Nálunk nem csak képzettséget szerezhetsz, hanem egy olyan közösség a részévé válhatsz, ahol mindenki támogatja a másikat a közös cél érdekében.

 

Baráti üdvözlettel:

Pálfy Éva

Ügyvezető

+3630 473 0933

Pálfy Attila

Tanfolyamszervező

+3670 311 0674